Bijbaan (parttime)

Eén van de grote voordelen van werken bij McDonald’s is dat je het prima kunt combineren met alle andere belangrijke zaken in je leven. Zoals een opleiding, hobby, je gezin of vaste sportavond.

Bij McDonald’s kun je al vanaf 4 uur per week aan de slag en kun je zelf je beschikbaarheid opgeven. Hoe flexibel wil je het hebben?

Vind een baan bij jou in de buurt!

Vind vacatures

Parttime werk, fulltime fun!

Lees meer over werken bij McDonald's

Nieuw bij McDonald’s: table service. Ons crewlid Constantijn wordt er nog socialer van:

 

Combineer je opleiding en baan

Of je school of studie nu leuk vindt of niet; de logica in een lesrooster is vaak ver te zoeken. De ene dag ben je pas om 16.00 uur klaar, de dag erna hoef je pas om 12.00 uur te beginnen. Gelukkig kun je bij McDonald’s aangeven wanneer je beschikbaar bent, waarna wij je inplannen in het werkrooster van jouw restaurant. Waardoor je bovendien steeds met wisselende collega’s op de vloer staat, en je al snel veel mensen leert kennen.

Werk waar je wat van leert

In totaal ontvangen we bij McDonald's in Nderland  zo’n 3 miljoen gasten per week, en die komen lang niet allemaal uit Nederland. Met alle nationaliteiten die bij ons over de vloer komen, spreek jij al snel een extra woordje Engels. En ook op andere gebieden is werken bij McDonald’s goed voor je ontwikkeling. Zo leer je al snel beter communiceren, ontdek je de kracht van teamwork en zul je ervaren dat je steeds beter kunt plannen en organiseren.

Door een essay te schrijven over een McDonald's gerelateerd onderwerp, kun je bovendien een McStudieubeurs winnen waardoor je een jaar lang geen collegegeld hoeft te betalen!

Wat kun je doen in een bijbaan?

Met een bijbaan bij McDonald’s kun je als Crewlid, Crewtrainer, Host(ess), Management Trainee en Floormanager aan de slag.

 

Denise - Hbo Verpleeg- en Verloskunde / Parttime Crewtrainer

“Door McDonald’s ben ik opener geworden en weet ik anderen te motiveren. Ik merk dat dit in mijn studiegroepen ook werkt.”

Ook werken bij McDonald's? Bekijk onze vacatures of Solliciteer direct