Stageplaatsen

Stageplaatsen

 

Stage lopen in één van onze restaurants

Wil je tijdens je opleiding ervaring opdoen met werken bij McDonald’s? Dan kun je natuurlijk via een vakantiebaan of bijbaan komen werken bij een McDonald’s restaurant bij jou in de buurt. Maar McDonald’s biedt je ook de mogelijkheid om een stage in een van onze restaurants te volgen.

Bekijk in het vacatureoverzicht waar we een stageplaats in het restaurant aanbieden.

 
Lees meer

Meewerkstage in het restaurant

Als stagiaire kun je allerlei ervaring opdoen in het restaurant.

 

Stage lopen op het hoofdkantoor

Regelmatig hebben we interessante stageplaatsen op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Wil jij relevante ervaring opdoen bij een toonaangevend bedrijf als McDonald’s?

Bekijk dan hieronder welke stages we op ons hoofdkantoor bieden.

 
Lees meer

Hbo/Wo Stagiair(e) Communicatie (start september 2017)

Wij bieden een interessante en leerzame stage op de afdeling Corporate Communicatie van McDonald's Nederland. De stagiair(e) levert een bijdrage aan het bouwen en beschermen van de (online)reputatie van McDonald’s. Hij/zij is een volwaardig lid van het team en is allround inzetbaar voor communicatieprojecten- en activiteiten.

De stage bevat allerlei facetten van communicatie. De stagiair zal zich bezighouden met ondersteunende werkzaamheden op het gebied: interne communicatie, online, pr- en stakeholdersmanagement, issuemanagement en perswoordvoering.

Wekt deze vacature jouw interesse? Klik op de "Lees meer" button!

Lees meer

Wo Stagiair(e) Business Insights (startdatum in overleg)

De afdeling Business Insights draagt zorg voor business analyses op het gebied van omzet, gasten, producten en operationele data zodat deze gebruikt kunnen worden voor een juiste besluitvorming op de verschillende afdelingen binnen McDonald’s (met name de afdeling Marketing en de Directie).

Je kunt als stagiair(e) meekijken, meedenken en natuurlijk meewerken op de afdeling. Je stelt allerhande rapportages op, brengt de concurrentie in kaart en voert ad hoc analyses uit.

Wekt deze vacature jouw interesse? Klik op de "Lees meer" button!

Lees meer

Hbo Stagiair(e) Finance (start september 2017)

Wij bieden een leerzame en veelzijdige meeloopstage op de afdeling Finance (Accounting) voor een periode van ca. 5 maanden. Je kunt als stagiair(e) meekijken, meedenken en natuurlijk meewerken op de afdeling McOpCo accounting (administratie van onze eigen restaurants). Hierdoor krijg je een goed inzicht in de financiële administratie van een grote retailer. Verder is er ruimte voor project(en), welke op voorhand in overleg kunnen worden vastgelegd.

Wekt deze vacature jouw interesse? Klik op de "Lees meer" button!

Lees meer

Hbo/Wo Stagiair(e) Human Resources (start september 2017)

De afdeling Human Resources is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het personeelsbeleid voor zowel restaurants in eigen beheer, restaurantorganisaties in beheer van Franchisenemers, als het hoofdkantoor (Service Organisatie). Doordat je het HR-team bestaande uit 8 collega’s met elk hun eigen specialisme zult ondersteunen, krijg jij een unieke kans om je breed te ontwikkelen. Je krijgt de ruimte om veel taken zelfstandig op te pakken en de exacte stage inhoud zal gezamenlijk vastgesteld worden, zodat deze zoveel mogelijk zal aansluiten op jouw interesses.

Wekt deze vacature jouw interesse? Klik op de "Lees meer" button!

Lees meer

Hbo/Wo Stagiair(e) Consumer Insights (start september 2017)

De afdeling Consumer Insights draagt zorg voor de coördinatie en uitvoer van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoekstrajecten ten behoeve van de marketingafdeling (van bureauselectie tot aan implementatie van de resultaten). Daarnaast verzorgt de afdeling marktanalyses, concurrentieanalyses, trendanalyses en werkt de afdeling aan de optimalisatie van het (bestaande) onderzoek aanbod.

Op deze afdeling bieden wij een leerzame en veelzijdige meeloopstage voor een periode van 5 maanden of langer. Je kunt als stagiair(e) meekijken, meedenken en natuurlijk meewerken op de afdeling. Daarnaast is er ruimte voor project(en), welke op voorhand in overleg kunnen worden vastgelegd.

Wekt deze vacature jouw interesse? Klik op de "Lees meer" button!