Restaurant Manager

Solliciteer direct

Restaurant Manager

Je eigen restaurant, wie droomt daar niet van? Bij McDonald’s is het mogelijk, en kun je profiteren van de kracht van ons wereldwijd succesvolle merk.

Neem de leiding

Als Restaurant Manager heb je de leiding over het restaurant en stuur je het managementteam aan. Je stelt jaarplannen en omzetdoelstellingen vast en coördineert de uitvoering ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het gehele team, de algehele gasttevredenheid en draag je bij aan een maximale omzet van je vestiging. Door jouw ondernemerschap zie je het resultaat van jouw inspanningen op je eigen restaurant maar ook op het hele merk McDonald’s.

Jordi over zijn baan als Restaurant Manager:

“Restaurant Manager zijn is topsport bedrijven. Je moet alles kunnen.”

Je leert het bij McDonald’s

In de rol van Restaurant Manager leer je hoe het is om zelfstandig te ondernemen. Door zelfstudie en de cursus bij McDonald’s Nederland krijg je zicht op het grote geheel. Binnen de formule die McDonald’s biedt bepaal je zelf hoe je jouw restaurant optimaal kunt laten draaien. Je bent eindverantwoordelijk voor de mensen, de service, veiligheid, hygiëne en omzet van je eigen bedrijfje. Daar leer je ontzettend veel van, met vallen en opstaan. En als je valt heb je altijd de McDonald’s organisatie die zorgt voor een zachte landing. Ondernemen: je leert het bij McDonald’s.

Hoe word je het?

Restaurant Manager kun je worden door vanuit je functie 1e Assistent Manager intern te solliciteren. Maar ook als je niet bij McDonald’s werkt en de nodige managementervaring hebt, kun je solliciteren. Elke kandidaat volgt eerst het Restaurant Management Traject en mag zich daarna officieel Restaurant Manager noemen.

Restaurant Manager worden bij McDonald's? Solliciteer direct