Management Trainee

Solliciteer direct

Management Trainee

Ben jij ambitieus en wil je manager worden? Dan is de functie van Management Trainee een eerste stap in de goede richting.

Een serieus traineeship

Als Management Trainee word je opgeleid om door te groeien naar de functie van Floormanager van een McDonald’s vestiging. Naast je training in het restaurant volg je ook trainingen bij het McDonald's Opleidingscentrum in Amsterdam. Je leert leiding te geven aan medewerkers in de keuken, achter de counter, bij de McDrive en in de lobby. Jij bepaalt mede de sfeer in het restaurant, je observeert, leert actie te ondernemen en praat met gasten over hun ervaring in jouw restaurant. Daarbij word je gecoacht en gesteund door jouw manager, die alles al eens heeft meegemaakt.

Marvin - Hbo Human Resource Management / Parttime Floormanager

“Wat ik in mijn studie HRM leer, kan ik bij McDonald’s in de praktijk toepassen – en vice versa. Mijn studie en baan versterken elkaar echt.”

Je leert het bij McDonald’s

Management Trainee is een tijdelijke functie, bedoeld om je klaar te stomen voor een managementfunctie. Je leert dan ook ontzettend veel in korte tijd. Bijvoorbeeld hoe je met collega’s moet communiceren als ze hun werk goed doen, maar ook als ze minder goed presteren. Je leert omgaan met verantwoordelijkheid; als een Crewlid niet weet hoe hij met een storing in de Shakemachine moet omgaan, kijkt hij naar jou. Je zult het belang van hygiëne, veiligheid en service ontdekken, en krijgt een beter inzicht in de financiële gevolgen van beslissingen. Na afloop van je traineeship zul je zelf ook zeggen: Je leert het bij McDonald’s.

Doorgroeimogelijkheden

Afhankelijk van je prestaties kun je als Management Trainee doorgroeien naar de functie van Floormanager, waarin je zelfstandig leidinggeeft aan een team van medewerkers op jouw restaurant. Daarna kun je, afhankelijk van jouw ambities, verder doorgroeien naar Assistent Manager of misschien zelfs Restaurant Manager.

Management Trainee worden bij McDonald's? Solliciteer direct