Host(ess)

Solliciteer direct

Host(ess)

Als Host of Hostess ben je het gezicht van jouw restaurant. Je zorgt ervoor dat alle gasten – jong en oud – een bijzondere McDonald’s ervaring beleven, tevreden naar huis gaan en graag nog een keer terugkomen.

Goed getraind aan de slag

Je begint met het Host(ess) Development Programma, waarin je alles leert over gastvrijheid en de marketing van je ‘eigen’ restaurant. In je werk heet je gasten welkom en zorg je ervoor dat iedereen het goed naar zijn zin heeft. Je verschaft informatie, beantwoordt vragen en handelt eventuele klachten af. Daarnaast stuur je op drukke dagen regelmatig medewerkers in de lobby aan en train je hen in allerlei vormen van gastvrijheid richting onze gasten. Als gekwalificeerde Host(ess) organiseer je ook acties en evenementen en zorg je ervoor dat het restaurant altijd een goede uitstraling heeft.

Evelyn over haar baan als hostess:

“Als Hostess ben ik hét aanspreekpunt van ons restaurant. Mijn communicatieve vaardigheden zijn echt verbeterd door het dagelijks contact met heel verschillende mensen.”

Je leert het bij McDonald’s

Als Host(ess) bij McDonald’s ben je het visitekaartje van het restaurant. Je komt in contact met zeer verschillende mensen, die je in elke situatie te woord moet kunnen staan. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat een gast met een minder goede ervaring toch met een tevreden gevoel naar huis gaat? Maar je leert ook hoe je met een leuke actie extra gasten naar het restaurant kunt krijgen. En je ontdekt als geen ander hoe je jezelf en McDonald’s het beste kunt presenteren. Daar heb je de rest van je leven wat aan. Daarom zeggen we ook: Je leert het bij McDonald’s!

Doorgroeien

Vanuit een baan als Host(ess) kun je doorgroeien naar de functie Floormanager. Je moet daarvoor wel eerst het Management Traineeship van McDonald’s volgen. Afhankelijk van je ervaring, leiderschapskwaliteiten en natuurlijk jouw ambitie bepalen we samen of en wanneer je deze stap kunt maken. En zoals je hiernaast kunt zien kun je daarna ook nog stappen maken bij McDonald’s.

Host(ess) worden bij McDonald's? Solliciteer direct