Floormanager

Solliciteer direct

Floormanager

In een sportteam zitten meerdere spelers, maar er is altijd maar één aanvoerder. Als Floormanager ben jij de aanvoerder van het team op jouw vestiging.

Leider op de vloer

De juiste mensen op het juiste tijdstip op de juiste plaats, dáár draait het om in jouw functie. Je probeert je team zo goed mogelijk aan te sturen, zodat zij kunnen zorgen voor een optimale ervaring van de gasten. Daarbij houd je onze basisfilosofie van Kwaliteit, Service en Kraakhelderheid altijd scherp in de gaten. Je wordt dan ook voortdurend getraind in het omgaan met gasten, hygiëne en voedselveiligheid.

Marvin - hbo HR Management / Parttime Floormanager

“Wat ik in mijn studie HRM leer, kan ik bij McDonald’s in de praktijk toepassen – en vice versa. Mijn studie en baan versterken elkaar echt.”

Je leert het bij McDonald’s

Als Floormanager heb je veel invloed op de prestaties en sfeer in jouw restaurant. Je leert hoe je collega’s kunt informeren en motiveren, en hoe jij ervoor kunt zorgen dat zij meer uit zichzelf weten te halen. Je bewaakt de service, hygiëne en veiligheid in het restaurant, en durft medewerkers erop aan te spreken als zij dit onvoldoende uitdragen. Je onderneemt activiteiten om samen met je hele team de omzet van je vestiging te vergroten. En je ervaart hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor de geldstromen binnen jouw vestiging. Daarom zeggen we ook: managen, je leert het bij McDonald’s!

Doorgroeimogelijkheden

Bevalt het managen je en heb je het idee dat er nog meer in je zit? Dan kun je doorgroeien naar de functie van Business Trainee. In die functie assisteer je de 1e Assistent Manager bij het succesvol draaiende houden van het restaurant. En wie weet, misschien schuilt er daarna wel een Restaurant Manager in je...

Floormanager worden bij McDonald's? Solliciteer direct