Crewtrainer

Solliciteer direct

Crewtrainer

Als Crewtrainer zorg jij ervoor dat nieuwe medewerkers wegwijs worden gemaakt binnen McDonald’s. Je geeft trainingen volgens het Crew Development Program en werkt daarnaast mee op de vloer.

Gids op de werkvloer

Voordat je Crewtrainer wordt heb je altijd ervaring opgedaan als Crewlid. Je weet dus wat er nodig is om de kwaliteit, service en hygiëne in en om het restaurant op peil te houden. Naast gewoon meewerken op de vloer sta je ook ingeroosterd om nieuwe collega’s te trainen op de verschillende stations. Je bent echt een buddy voor nieuwe collega’s, die je een goede start van hun loopbaan bij McDonald’s bezorgt.

Om jouw kennis en ervaring zo goed mogelijk over te brengen, helpen we je trainings- en coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen. We organiseren daarvoor regelmatig crewtrainer meetings en elk jaar kiezen we de Crewtrainer van het jaar.

Reinier over zijn baan als Crewtrainer:

“Bij McDonald’s heb ik beter leren communiceren. In het bestuursjaar bij mijn vereniging heb ik daar profijt van. Ik kan bijvoorbeeld sneller een goede inschatting maken van mensen.”

Je leert het bij McDonald’s

Crewtrainer is een verantwoordelijke functie waarin je veel kunt leren. Elke dag heb je contact met verschillende medewerkers en gasten, waardoor je op meerdere niveaus leert communiceren. Daarnaast ontdek je het belang van een goede planning en organisatie en ben je een wandelende bron van kennis. Door het volgen en geven van trainingen leer je zelf steeds beter presenteren. En het aansturen en coachen van je collega’s staat natuurlijk ook goed op je cv.

Doorgroeien

Na je start als Crewlid kun je doorgroeien naar de rol van Crewtrainer. Vervolgens kun je in aanmerking komen voor de functie van Management Trainee, de eerste stap richting een managementfunctie binnen McDonald’s. Afhankelijk van je ervaring, kwaliteiten en natuurlijk jouw ambitie bepalen we samen of en wanneer je deze stap kunt maken. En zoals je hiernaast kunt zien ben je voorlopig nog niet uitgegroeid bij ons.

Crewtrainer worden bij McDonald's? Solliciteer direct