Business Trainee

Solliciteer direct

Business Trainee

Als Business Trainee geef je leiding aan medewerkers op enkele of alle zones van het restaurant. Je zorgt ervoor dat onze kernwaarden Kwaliteit, Service en Kraakhelderheid worden nageleefd, waarbij je elke dag opnieuw streeft naar 100% gasttevredenheid. 
 

Veelzijdig manager

Business Trainee is een zeer veelzijdige functie. Je wordt betrokken bij en bouwt mee aan de langetermijndoelstellingen van jouw restaurant. Als people manager weet je hoe je een team moet aansturen, motiveren en op juiste wijze van feedback kan voorzien. Je levert dan ook een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van Management Trainees tot Floormanager. Je werkt nauw samen met collega’s uit het Management Team, maar bent ook niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken op de werkvloer. Voor deze pittige functie is het dan ook noodzakelijk dat je over een aantal jaren relevante managementervaring beschikt, bij voorkeur in horeca of retail.

Mark over zijn baan als Business Trainee:

“Ik merk dat de managementervaring uit mijn vorige baan hier goed van pas komt.”

Je leert het bij McDonald’s

Zoals je hierboven kunt lezen, is Business Trainee een verantwoordelijke functie waarin je jezelf uitgebreid kunt ontwikkelen. Door managers te coachen en Crewtrainers te beoordelen, train je je communicatieve en sociale vaardigheden. Door het leiden van managementmeetings leer je jezelf goed te presenteren. En door te sturen op goede financiële resultaten ontwikkel je je analytische capaciteiten. Daarom zeggen we ook: leidinggeven, je leert het bij McDonald’s!

Doorgroeimogelijkheden

In je functie als Business Trainee word je voorbereid op de rol van 1e Assistent Manager, waarin je de rechterhand van de Restaurant Manager bent. En met voldoende talent en ambities maak jij daarna wellicht ook de stap naar Restaurant Manager.

Business Trainee worden bij McDonald's? Solliciteer direct