Assistent Manager

Solliciteer direct

Assistent Manager

 

Als Assistent Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw restaurant. Je geeft leiding aan het team, neemt nieuwe collega’s aan en stelt de werkroosters op. Daarnaast train je medewerkers en coach je Crewtrainers. Ook houd je de omzet scherp in de gaten en weet je wat je moet doen om de verkoop in jouw restaurant te stimuleren.

Roy over zijn baan als Assistent Manager:

"Veel studiegenoten zien pas na hun opleiding voor het eerst een bedrijf van binnen."

Je leert het bij McDonald’s

Assistent Manager kun je zien als een managementopleiding in de praktijk. Door zelfstudie en de cursus die je in Amsterdam krijgt, leer je al verschillende aspecten binnen ons bedrijf te managen en goed uit te voeren. Je leert bijvoorbeeld meer over human resources door het coachen van medewerkers, het voeren van sollicitatiegesprekken en het maken van de werkplanning. Maar je leert ook meer over logistics door het bijhouden van voorraadbeheer en administratie. En je leert meer over finance door actief je omzet en winst te sturen. Dus waarom nog een saaie managementstudie volgen? Je leert het bij McDonald’s!

Doorgroeimogelijkheden

Blijk jij een geboren manager te zijn, dan kun je vanuit deze functie doorgroeien naar 1e Assistent Manager. In die functie ben je onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de diverse managers binnen McDonald’s. Afhankelijk van jouw ambities en kwaliteiten bepalen we samen of en wanneer je deze stapt maakt.

Assistent Manager worden bij McDonald's? Solliciteer direct