1e Assistent Manager

Solliciteer direct

1e Assistent Manager

Als 1e Assistent Manager coördineer je de dagelijkse gang van zaken in het restaurant en motiveer je de Assistent Manager en Floormanagers. Bovendien ben je de eerste persoon om de Restaurant Manager te vervangen.

Veelzijdig manager

1e Assistent Manager is een zeer veelzijdige functie. Zo voer je in overleg met de Restaurant Manager het Human Resources beleid uit en houd je onder meer functionerings- en beoordelingsgesprekken met medewerkers. Je neemt actief deel aan managementmeetings en zit deze voor. Je bewaakt de efficiency van het restaurant door relevante gegevens te analyseren en eventueel actie te ondernemen via het management. Ook zorg je voor de correcte uitvoer van de nationale marketingcampagnes en voor de financiële afsluiting elke maand.

Alice over haar baan als 1e Assistent Manager:

“Voorlopig ben ik hier nog niet uitgeleerd.”

Je leert het bij McDonald’s

Zoals je hierboven kunt lezen, is 1e Assistent Manager een verantwoordelijke functie waarin je jezelf uitgebreid kunt ontwikkelen. Door managers te coachen en te beoordelen train je je communicatieve en sociale vaardigheden. Door het leiden van managementmeetings leer je jezelf goed te presenteren. En door te sturen op goede financiële resultaten ontwikkel je je analytische capaciteiten. Daarom zeggen we ook: leidinggeven, je leert het bij McDonald’s!

Doorgroeimogelijkheden

Is een functie als 1e Assistent Manager jou nog niet ambitieus genoeg, dan kun je nog een stap omhoog maken naar die van Restaurant Manager. Of dit mogelijk is, hangt enerzijds af van jouw kwaliteiten en anderzijds van de beschikbare plaatsen.

1e Assistent Manager worden bij McDonald's? Solliciteer direct