Werken in een leuk team

Bij McDonald’s vinden we dat werk vooral leuk moet zijn. Je werkt dan ook in een hecht team van enthousiaste mensen, met een diversiteit aan culturen en achtergronden. Onze goede werksfeer zorgt ervoor dat zelfs de meest hectische werkdag plezierig verloopt.

Inspanning én ontspanning

Om te ontspannen van al het harde werk en om je collega’s nog beter te leren kennen, organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. In totaal zo'n 500 activiteiten per jaar! En om elkaar uit te dagen hebben we Sterrenslag, een landelijke competitie waarbij je met verschillende teams uit jouw restaurant strijdt tegen teams van andere McDonald’s restaurants van Nederland. Een strijd waarmee we op zoek gaan naar de beste teams van Nederland op verschillende onderdelen, zoals de counter, grill of lobby.

Jouw mening telt

 

McDonald’s hecht veel waarde aan de mening van haar eigen medewerkers. Regelmatig worden er in de restaurants crewmeetings georganiseerd, waarbij je jouw vragen, wensen en problemen naar voren kunt brengen. Ook voert McDonald’s jaarlijks medewerkertevredenheidsonderzoeken uit en gaan we actief aan de slag met de resultaten daarvan. Via ons crewmagazine McTeam, dat vier keer per jaar verschijnt, blijf je op de hoogte van alles wat er speelt binnen McDonald’s.

Dat we de feedback van onze medewerkers waarderen, blijkt ook uit het Great Place to Work onderzoek waarin we in 2014 een vijfde plek hebben gescoord.

Ook werken bij McDonald's? Bekijk onze vacatures of Solliciteer direct