Opslaan

Werken bij McDonald's

Stage op ons hoofdkantoor?

Het hoofdkantoor van McDonald’s, ook wel bekend als onze Service Organisatie, zit in Amsterdam-Zuidoost. Ruim 100 mensen werken hier aan het beleid en de strategie van McDonald’s en het garanderen van de beste kwaliteit en service in onze restaurants.

Thought for food

Wil jij relevante ervaring opdoen bij een wereldwijd topmerk als McDonald’s? En wil je met jouw kennis op het gebied van Human Resources, Marketing, Communicatie, Insights, Operations, Finance, ICT, Development of Supply Chain ons nog beter maken? Bekijk dan onze actuele stageplaatsen om te zien of we naar jou op zoek zijn.

Bekijk hieronder ons actuele aanbod aan stages:

HBO/WO stagiair(e) business insights (start september 2018)

Wat heeft het weer voor een impact op de verkoop van de McFlurry? En wat heeft het voor een impact als er een KFC dichtbij een McDonald’s restaurant wordt geopend?

Dit zijn voorbeelden van vraagstukken waar jij je mee bezig zult houden tijdens jouw stage op de afdeling Business Insights.

Lees meer over deze stage

HBO/WO STAGIAIR(E) CONSUMER INSIGHTS (START SEPTEMBER 2018)

De afdeling Consumer Insights zorgt voor de coördinatie en uitvoer van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoekstrajecten ten behoeve van de marketingafdeling. Daarnaast verzorgt de afdeling marktanalyses, concurrentieanalyses en trendanalyses.

Als stagiair zal je meekijken, meedenken en meewerken op de afdeling.

Lees meer over deze stage

HBO/WO STAGIAIR(E) COMMUNICATIE (START AUGUSTUS 2018)

Ben jij opzoek naar een leerzame en veelzijdige meewerkstage in een communicatie team? Dan ben je bij McDonald’s Nederland aan het goede adres. Bij ons zal jij een bijdrage leveren aan het bouwen en beschermen van de reputatie van McDonald’s. Je bent een volwaardig lid van het team en allround inzetbaar voor projecten en -activiteiten.

Lees meer over deze stage

HBO/WO STAGIAIR(E) SUPPLY CHAIN (START SEPTEMBER 2018)

Samen met onze leveranciers zijnwij verantwoordelijk voor al deze facetten binnen de totale keten en zoeken we voortdurend naar de juiste balans. 

Tijdens jouw stage zal je de theorie die je tijdens je studie hebt geleerd in de praktijk moeten brengen.

Lees meer over deze stage

HBO/WO STAGIAIR(E) ICT (START SEPTEMBER 2018)

Op zoek naar een leerzame en veelzijdige stage op een ICT-afdeling?

Tijdens jouw stage bij ons zal je meekijken, meedenken en meewerken op een dynamische afdeling die verantwoordelijk is voor zowel de ICT op het hoofdkantoor als in de restaurants.

Lees meer over deze stage

HBO Stagiair(e) Finance (start september 2018)

Door mee te kijken, mee te denken en mee te werken als stagiair op de afdeling McOpCo accounting (financiële administratie voor onze eigen restaurants) zal je een goed inzicht krijgen in de financiële administratie van een grote retailer.

Lees meer over deze stage