Opslaan

Werken bij McDonald's

McDonald's

Weert Centrum

Uiteraard zit er ook een McDonald's restaurant bij jou in de buurt en kun je lekker dichtbij huis werken. Elk van onze restaurants werkt volgens de McDonald’s formule maar heeft tegelijkertijd zijn eigen karakter en dynamiek. Loop daarom eens binnen in Weert om de sfeer te proeven. En laat het ons weten als je ons team wilt komen versterken!

Ons restaurant bestaat sinds 1997 en ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers en managers. Het restaurant is alle dagen van de week open. Op zondag t/m donderdag zijn wij geopend van 10 uur tot 22 uur. Op vrijdag zijn we tot 23 uur open en op zaterdag zelfs tot 24 uur! Omdat we zulke ruime openingstijden hebben kunnen we aan veel wensen van medewerkers tegemoetkomen, zodat je vaak kunt werken op tijden dat het jou uitkomt.

Waarom vragen we je een CV en een motivatie?
We ontvangen voor alle functies heel veel sollicitaties en kunnen niet iedereen uitnodigen voor een gesprek. Graag horen we van jou, middels CV en motivatie, waarom we juist jou moeten uitnodigen voor een gesprek.

Vacatures
Hieronder vind je een korte toelichting op de vacatures die we op dit moment beschikbaar hebben. Op werkenbijmcdonalds.nl/wat-kun-je-doen kun je meer specifieke informatie over de diverse functies vinden.

Dit restaurant heeft 2 vacatures:

  • Crewlid

  • Management Trainee