Opslaan

Werken bij McDonald's

McDonald's

Leiden Donkersteeg

Uiteraard zit er ook een McDonald's restaurant bij jou in de buurt en kun je lekker dichtbij huis werken. Elk van onze restaurants werkt volgens de McDonald’s formule maar heeft tegelijkertijd zijn eigen karakter en dynamiek. Loop daarom eens binnen in Leiden om de sfeer te proeven. En laat het ons weten als je ons team wilt komen versterken!

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures open staan:

Crewlid

Als Crewlid ervaar je elke werkdag opnieuw hoe leuk het is om deel uit te maken van een jong en enthousiast team. Je begint met een uitgebreide training waarin de diverse werkzaamheden in het restaurant aan bod komen. Deze training volg je stap voor stap via E-learning, ondertussen word je op de vloer gecoacht door een Crewtrainer. Daarna kun je zowel in de keuken, bij de McDrive, aan de counter of in de lobby aan de slag.

Nog geen 16 jaar? Geen probleem. Bij ons kun je al beginnen met werken vanaf 15 jaar. Je begint in de lobby en zorgt er voor dat het Restaurant er altijd piekfijn in orde uit ziet. Wanneer je 16 wordt, krijg je een uitgebreide keuken en countertraining.

Dit restaurant heeft 1 vacature.

  • Crewlid