Opslaan

Werken bij McDonald's

McDonald's

Den Haag Binckhorst

Introductie
McDonald’s restaurants zitten overal! Uiteraard zit er ook een McDonald’s restaurant bij jou in de buurt zodat je lekker dichtbij huis kan werken. Elk van onze restaurants werkt volgens de McDonald’s formule maar heeft tegelijkertijd een eigen karakter en dynamiek. Ben je benieuwd hoe onze sfeer is en hoe ons restaurant werkt? Loop dan gerust binnen in ons restaurant om de sfeer te proeven! Wie weet lijkt het jou leuk om ons enthousiaste team te komen versterken! Ben je nu al benieuwd en wil je kijken wat wij doen? Neem dan eens een kijkje op onze Facebook pagina!

In Nederland zijn de meeste McDonald’s restaurants eigendom van lokale zelfstandige ondernemers (Franchisenemers). 22 Restaurants zijn in beheer van McDonald’s Nederland zelf. McDonald’s Den Haag Binckhorst is een restaurant in eigen beheer, wij noemen dat een McOpCo restaurant. Dat betekent dat in ons restaurant vaak de nieuwste McDonald’s ontwikkelingen als eerste doorgevoerd worden. Soms wordt ons bijvoorbeeld gevraagd om bepaalde producten of apparatuur te testen. Dat is leuk want de ervaringen van de werknemers in ons restaurants worden meegenomen bij het bepalen van nieuwe ontwikkelingen!

Table Service: veel contact met onze gasten
Sinds kort kunnen onze gasten een bestelling plaatsen bij een Easy Order Kiosk in het restaurant, waarna zij kiezen in welk deel van het restaurant ze gaan zitten. Wanneer de bestelling klaar is, breng je deze direct aan tafel. Lekker veel contact met onze gasten dus! Hospitality is in ons restaurant uiterst belangrijk! Wij streven als team naar de ultieme positieve restaurant beleving!


Nog geen 16?
Helaas kun je bij McDonald’s Den Haag Binckhorst dan nog niet beginnen met werken, maar je kunt al wel solliciteren zodat we contact op kunnen nemen wanneer je 16 jaar wordt.


Vacatures
Hieronder vind je een korte toelichting op de vacatures die we op dit moment beschikbaar hebben.

Crewlid

Wij zijn ten alle tijden opzoek naar enthousiaste collega’s die ons team willen versterken!

Als Crewlid ervaar je elke dag opnieuw hoe leuk het is om deel uit te maken van een jong en enthousiast team. Je begint je werkzaamheden met training waarin diverse werkzaamheden in het restaurant aan bod komen. Daarna kun je al snel aan de slag in onze keuken, in de drive, aan de counter of misschien wel in de lobby!

Ons restaurant is van zondag tot donderdag van 07:00 uur ’s ochtends tot 02:00 ’s nachts geopend en op vrijdag en zaterdag is ons restaurant zelfs tot 02:30 geopend! Door onze ruime openingstijden kunnen we aan veel wensen van onze medewerkers tegemoet komen, zodat je vaak kunt gaan werken wanneer het jou uit komt! Let op: ben je nog geen 18 jaar? Dan mag je uiterlijk tot 22:00 uur ’s avonds werken.

Host(ess)

Als host of hostess ben je het gezicht van ons restaurant! Als host of hostess draag je zorg voor een bijzondere McDonald’s beleving voor onze gasten. Je vindt het belangrijk dat onze gasten, van jong tot oud, tevreden naar huis gaan en graag nog een keer terugkomen bij ons McDonald’s restaurant! Hospitality is een van de belangrijkste termen voor ons restaurant, omdat wij streven naar de ultieme gastervaring. Is gastvrijheid en Hospitality jou op het lijf geschreven en heb je al enige ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Management Trainee

Ben jij ambitieus en wil je manager worden? Dan is de functie van Management Trainee wat voor jou! Het gaat om een tijdelijke functie, bedoeld om jou klaar te stomen om Floormanager te worden. Je leert in een korte tijd dan ook ontzettend veel; communiceren met collega’s als zij hun werk goed doen, maar ook als ze minder goed presteren. Je leert om te gaan met verantwoordelijkheid, het belang van hygiëne veiligheid en service ontdekken en je krijgt een betere inzicht in de financiële gevolgen van beslissingen!

Wil je meer weten over werken bij McDonald’s of wil jij direct solliciteren? Aarzel dan niet en bel of app ons meteen op 06-19 611 759!

Het is leuk verdienen bij McDonald's Den Haag Binckhorst!

Bij McDonald's Den Haag Binckhorst zijn we open over wat je kunt verdienen.

Het startsalaris bij McDonald's Binckhorst is het wettelijk minimum uurloon, verhoogd met een toeslag van € 0,45 (tot en met 22 jaar), wij noemen dit WML+.
Start je bij ons in een bijbaantje van gemiddeld minder dan 12 uur per week, dan ontvang je een "All-in" loon. Dan krijg je de waarde van je opgebouwde snipperuren en je vakantiegeld iedere maand uitbetaald.

Werk je gemiddeld meer dan 12 uur per week, dan reserveren we je opgebouwde snipperuren (25 dagen bij een fulltime dienstverband) zodat je die op een later moment kunt opnemen. Het vakantiegeld (8%) ontvang je dan jaarlijks tegelijk met het salaris over de maand mei.

Dit restaurant heeft 3 vacatures:

  • Crewlid

  • Host(ess)

  • Management Trainee