Opslaan

Werken bij McDonald's

Stage op ons hoofdkantoor?

Het hoofdkantoor van McDonald’s, ook wel bekend als onze Service Organisatie, zit in Amsterdam-Zuidoost. Ruim 100 mensen werken hier aan het beleid en de strategie van McDonald’s en het garanderen van de beste kwaliteit en service in onze restaurants.

Thought for food

Wil jij relevante ervaring opdoen bij een wereldwijd topmerk als McDonald’s? En wil je met jouw kennis op het gebied van Human Resources, Marketing, Communicatie, Insights, Operations, Finance, ICT, Development of Supply Chain ons nog beter maken? Bekijk dan onze actuele stageplaatsen om te zien of we naar jou op zoek zijn.

Bekijk hieronder ons actuele aanbod aan stages:

HBO/WO stagiair(e) HR (start september 2018)

Het People team bestaat uit twee afdelingen: Human Resources en Training & Opleiding. De Human Resources afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het personeelsbeleid voor zowel restaurants in eigen beheer, restaurantorganisaties in beheer van Franchisenemers, als het hoofdkantoor (Service Organisatie).

Doordat je terecht komt in een team HR-specialisten met elk hun eigen specialiteit, krijg je een unieke kans om je breed te ontwikkelen. Daarnaast krijg je ook de kans om meer te leren over het aanbieden van interne opleidingsmogelijkheden en trainingen voor medewerkers.

Lees meer over deze stage

MBO/HBO Stagiair(e) Facility (start september 2018)

Werkend in een Facility team betekent dat geen dag hetzelfde is en je te maken krijgt met veel ad hoc taken en situaties die je altijd vanuit snel en adequaat handelen dient op te lossen waarbij je Hospitality niet uit het oog mag verliezen.

Hoe zorg je ervoor dat alle aanvragen en verzoeken binnen de deadlines worden opgelost? Dit zijn een aantal voorbeelden van dingen die je zal leren tijdens jouw facilitaire stage bij McDonald’s Nederland.

Lees meer over deze stage