Opslaan

Werken bij McDonald's

Stage op ons hoofdkantoor?

Het hoofdkantoor van McDonald’s, ook wel bekend als onze Service Organisatie, zit in Amsterdam-Zuidoost. Zo’n 100 mensen werken hier aan het beleid en de strategie van McDonald’s en het garanderen van de beste kwaliteit en service in onze restaurants.

Thought for food

Wil jij relevante ervaring opdoen bij een wereldwijd topmerk als McDonald’s? En wil je met jouw kennis op het gebied van Human Resources, Marketing, Communicatie, Insights, Operations, Finance, ICT, Development of Supply Chain ons nog beter maken? Bekijk dan onze actuele stageplaatsen om te zien of we naar jou op zoek zijn.

Bekijk hieronder ons actuele aanbod aan stages:

WO stagiair(e) business insights

De afdeling Business Insights draagt zorg voor business analyses op het gebied van omzet, gasten, producten en operationele data zodat deze gebruikt kunnen worden voor een juiste besluitvorming op de verschillende afdelingen binnen McDonald’s (met name de afdeling Marketing en de Directie).

Op deze afdeling bieden wij een leerzame en veelzijdige meeloopstage voor een periode van minimaal 5 maanden.

Je kunt als stagiair(e) meekijken, meedenken en natuurlijk meewerken op de afdeling. Je stelt allerhande rapportages op, brengt de concurrentie in kaart en voert ad hoc analyses uit.

Lees meer over deze stage