Opslaan

Werken bij McDonald's

Stage op ons hoofdkantoor?

Het hoofdkantoor van McDonald’s, ook wel bekend als onze Service Organisatie, zit in Amsterdam-Zuidoost. Zo’n 98 mensen werken hier aan het beleid en de strategie van McDonald’s en het garanderen van de beste kwaliteit en service in onze restaurants.

Thought for food

Wil jij relevante ervaring opdoen bij een wereldwijd topmerk als McDonald’s? En wil je met jouw kennis op het gebied van Human Resources, Marketing, Communicatie, Insights, Operations, Finance, ICT, Development of Supply Chain ons nog beter maken? Bekijk dan onze actuele stageplaatsen om te zien of we naar jou op zoek zijn.

Bekijk hieronder ons actuele aanbod aan stages:

WO stagiair(e) business insights (start februari 2018)

De afdeling Business Insights draagt zorg voor business analyses op het gebied van omzet, gasten, producten en operationele data zodat deze gebruikt kunnen worden voor een juiste besluitvorming op de verschillende afdelingen binnen McDonald’s (met name de afdeling Marketing en de Directie).

Je kunt als stagiair(e) meekijken, meedenken en natuurlijk meewerken op de afdeling. Je stelt allerhande rapportages op, brengt de concurrentie in kaart en voert ad hoc analyses uit.

Lees meer over deze stage

HBO Stagiair(e) communicatie (start Januari 2018)

Wij bieden een interessante en leerzame stage op de afdeling Corporate Communicatie. De stagiair(e) levert een bijdrage aan het bouwen en beschermen van de (online)reputatie van McDonald’s. Hij/zij is een volwaardig lid van het team en is allround inzetbaar voor communicatieprojecten- en activiteiten.

De stage bevat allerlei facetten van communicatie. Denk hierbij aan aan interne communicatie, online, pr- en stakeholdersmanagement, issuemanagement en perswoordvoering.

Lees meer over deze stage

HBO Stagiar(e) Finance (start februari 2018)

Wij bieden een leerzame en veelzijdige meeloopstage op de afdeling Finance (Accounting) voor een periode van ca. 5 maanden.

Je kunt als stagiair(e) meekijken, meedenken en natuurlijk meewerken op de afdeling McOpCo accounting (administratie van onze eigen restaurants). Hierdoor krijg je een goed inzicht in de financiële administratie van een grote retailer.

Lees meer over deze stage

HBO/WO Stagiair(e) Marketing (start februari 2018)

Op de afdeling Marketing bieden wij per 1 februari 2018 een leerzame en veelzijdige meeloopstage voor een periode van 5 maanden of langer.

De stagiair(e) draagt bij aan het opbouwen van de gewenste uitstraling van het merk McDonald’s, door uitvoering van alle voorkomende ondersteunende marketingactiviteiten. Je kunt als stagiair(e) meekijken, meedenken en natuurlijk meewerken op de afdeling.

Lees meer over deze stage

HBO Stagiair(e) Human Resources (start januari/februari 2018)

De Human Resources afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het personeelsbeleid voor zowel restaurants in eigen beheer, restaurantorganisaties in beheer van Franchisenemers, als het hoofdkantoor (Service Organisatie).

Je krijgt de ruimte om veel taken zelfstandig op te pakken en de exacte stage inhoud zal gezamenlijk vastgesteld worden, zodat deze zoveel mogelijk zal aansluiten op jouw interesses.

Lees meer over deze stage

HBO Stagiair(e) IT (start januari/februari 2018)

Wij bieden een leerzame en veelzijdige (meewerk)stage op de ICS afdeling van McDonald’s Nederland voor een periode van 5 maanden of langer.

Je kunt als stagiair(e) meekijken, meedenken en natuurlijk meewerken op een dynamische afdeling die verantwoordelijk is voor zowel de ICT op het hoofdkantoor als in de restaurants.

Lees meer over deze stage