McDonald's Ermelo Strand Horst

Palmbosweg 22, Ermelo

Werken bij McDonalds in Ermelo, Nijkerk of Lelystad? Dat kan!

Nederland kent 242 McDonalds restaurants. Elk restaurant werkt volgens een vaste McDonalds formule, maar heeft tegelijkertijd zijn eigen karakter en dynamiek. Als medewerker zal je merken dat bovengenoemde filialen in grote lijnen dezelfde sfeer uitdragen. Nieuwsgierig? Woon jij in één van de bovenstaande plaatsen en ben je nog op zoek naar werk? Solliciteer dan nu bij één van onze vestigingen!

Vacatures bij McDonald's Ermelo Strand Horst

Wij zoeken echte teamspelers

mcdonald's

Als je bij één van onze vestigingen komt werken, word je met open armen ontvangen en ben je meteen onderdeel van ons enthousiaste team. Als nieuwe medewerker word je begeleid in alle werkzaamheden. Ruim 300 medewerkers en managers staan, samen met jou, klaar om onze gasten een prettige ervaring in één van onze vestigingen te bezorgen. Wij zijn alle dagen van de week geopend. Door onze ruime openingstijden kunnen we je flexibele werktijden bieden. Je kunt veel werken en op tijden die jou goed uitkomen. Fulltime of gewoon parttime, in diverse functies.

De goede sfeer, het hechte team en de perfecte balans tussen gezelligheid en hard werken zijn kenmerkend voor onze restaurants. Dat voel niet alleen jij, maar onze gasten ook. Onze medewerkers gaan er echt voor, als team, omdat ze elke gast optimaal van dienst willen zijn en daarnaast het maximale uit zichzelf willen halen. Als medewerker krijg je de ruimte voor die ontwikkeling. McDonalds biedt je gerichte opleidingen en trainingen en geeft je de kans om door te groeien in je werk. Door jezelf uit te dagen, kunnen we het beste in elkaar naar boven halen. En de successen? Die vieren we samen!Werken en Leren bij McDonald's

Wist je dat McDonald’s ook een erkend leerbedrijf is?
Veel medewerkers hebben er al voor gekozen om bij ons een BBL opleiding te gaan volgen en zijn nu in bezit van een erkend MBO diploma op niveau 2, 3 of zelfs 4.

Wil jij graag bij McDonald’s werken en ook een betaalde BBL opleiding volgen, aarzel dan niet en solliciteer direct. Vergeet niet om bij je motivatie te vertellen dat je geïnteresseerd bent in een van de BBL opleidingen. Misschien ben jij dan volgend jaar in bezit van een erkend MBO diploma.

Alle informatie vind je op: https://werkenbijmcdonalds.nl/mcdonalds-academy.html

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om binnen McDonald’s een masterclass te volgen via Deltion College Zwolle. Hier ga je fulltime naar school en loop je daarnaast stage binnen onze organisatie.

Voor meer informatie stuur een mail naar 1206admin@nl.mcd.com