McDonald's Den Haag Binckhorst

Binckhorstlaan 121, Den Haag

Werken bij McDonald's in Den Haag?

Uiteraard zit er ook een McDonald's restaurant bij jou in de buurt en kun je lekker dichtbij huis werken. Elk van onze restaurants werkt volgens de McDonald’s formule maar heeft tegelijkertijd zijn eigen karakter en dynamiek. Loop daarom eens binnen in Den Haag Binckhorst om de sfeer te proeven. En laat het ons weten als je ons team wilt komen versterken!

Ons restaurant is van zondag tot donderdag van 07.00 uur tot 02.00 uur 's nachts geopend. Op vrijdag en zaterdag zijn we tot 02.30 uur ´s nachts open. Omdat we zulke ruime openingstijden hebben kunnen we aan veel wensen van medewerkers tegemoetkomen zodat je vaak kunt werken op de tijden dat het jou uit komt.

In Nederland zijn de meeste McDonald’s restaurants eigendom van lokale zelfstandige ondernemers (Franchisenemers). 21 Restaurants zijn in beheer van McDonald’s Nederland zelf. McDonald’s Den Haag Binckhorst is een restaurant in eigen beheer, wij noemen dat een McOpCo restaurant. Dat betekent dat in ons restaurant vaak de nieuwste McDonald’s ontwikkelingen als eerste doorgevoerd worden. Soms wordt ons bijvoorbeeld gevraagd om bepaalde producten of apparatuur te testen. Dat is leuk want de ervaringen van de werknemers in ons restaurants worden meegenomen bij het bepalen van nieuwe ontwikkelingen!

Nog geen 16?
Helaas kun je bij McDonald’s Den Haag Binckhorst dan nog niet beginnen met werken, maar je kunt al wel solliciteren zodat we contact op kunnen nemen wanneer je 16 jaar wordt.

Waarom vragen we je een CV en een motivatie?
We ontvangen voor alle functies heel veel sollicitaties en kunnen niet iedereen uitnodigen voor een gesprek. Graag horen we van jou (via CV en motivatie) waarom we juist jou moeten uitnodigen voor een gesprek.

Vacatures
Hieronder vind je een korte toelichting op de vacatures die we op dit moment beschikbaar hebben. Op Werken bij McDonald's-wat kun je doen kun je meer specifieke informatie over de diverse functies vinden.

Crewlid
Op dit moment zijn wij op zoek naar mensen die voornamelijk in de avonduren en weekenddagen kunnen werken, voor ongeveer 10 uur per week.


Floormanager Trainee
Op dit moment zijn wij ook op zoek naar een Floormanager Trainee.


Vacatures bij McDonald's Den Haag Binckhorst

Foto's & video's

Volg deze vestiging online

Het is leuk verdienen bij McDonald's Den Haag Binckhorst!

mcdonald's

Bij McDonald's Den Haag Binckhorst zijn we open over wat je kunt verdienen.

Het startsalaris bij McDonald's Binckhorst is het wettelijk minimum uurloon, verhoogd met een toeslag van € 0,45 (tot en met 22 jaar), wij noemen dit WML+.
Start je bij ons in een bijbaantje van gemiddeld minder dan 12 uur per week, dan ontvang je een "All-in" loon. Dan krijg je de waarde van je opgebouwde snipperuren en je vakantiegeld iedere maand uitbetaald.

Werk je gemiddeld meer dan 12 uur per week, dan reserveren we je opgebouwde snipperuren (25 dagen bij een fulltime dienstverband) zodat je die op een later moment kunt opnemen. Het vakantiegeld (8%) ontvang je dan jaarlijks tegelijk met het salaris over de maand mei.