McDonald's Beverwijk

Parallelweg 122, Beverwijk

Werken bij McDonald's in Beverwijk?

Uiteraard zit er ook een McDonald's restaurant bij jou in de buurt en kun je lekker dichtbij huis werken. Elk van onze restaurants werkt volgens de McDonald’s formule maar heeft tegelijkertijd zijn eigen karakter en dynamiek. Loop daarom eens binnen in Beverwijk om de sfeer te proeven. En laat het ons weten als je ons team wilt komen versterken!

Vacatures bij McDonald's Beverwijk

Volg deze vestiging online

Jij en McDonald's Beverwijk, waarom niet?

mcdonald's

In ons pas vernieuwde restaurant zijn meer dan 100 mensen werkzaam. Veel van onze collega's gaan naar school VMBO/HAVO/VWO en weer anderen werken parttime naast een studie MBO/HBO/Universiteit. Daarnaast hebben we een vast team van medewerkers die het doordeweekse team vorm geven. Voordelen van het werken bij McDonald's Beverwijk zijn onder andere de flexibele werktijden, leuke gemotiveerde collega's van jouw eigen leeftijd, leuke extra's in de vorm van bonussen en een McDeal programma met kortingen op kleding, pretparken, hotels, dierentuinen, telefonie, verzekeringen en nog veel meer. Daarnaast organiseren we meerdere keren per jaar interessante ontbijtmeetings, personeelsfeesten en jaarlijks een sporttoernooi.

Naast een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op prima begeleiding van onze trainers en managers. Een baan bij McDonald's levert je meer op dan alleen een zakcentje. Ons doel is om iedereen te laten groeien en een werkplek te creëren waar JIJ het beste uit jezelf kunt halen. Zo leer je bij ons om te gaan met gasten, collega's, werkdruk en wordt je getraind in communicatie, samenwerking en het coördineren van je werkzaamheden zodat alles soepel blijft lopen. Daar heb je later ook nog iets aan. Maar vergis je niet, er wordt ook wel wat van onze mensen gevraagd!

Het management-team en de trainers zijn allemaal begonnen als crewlid. Na de middelbare school zijn ze een studie gaan volgen en zijn ze doorgegroeid van parttime crewtrainer naar parttime manager. De afgestudeerden (o.a geneeskunde en rechten) verlaten ons natuurlijk weer maar kijken terug op een mooie leerzame periode. Je krijgt als trainer en nog meer als manager veel verantwoordelijkheid in het restaurant. Best wel een uitdaging dus!

Mocht je interesse hebben in een uitdagende baan bij het gezelligste famillierestaurant van de IJmond solliciteer dan via deze site.