McDonald's Den Haag Binckhorst

Binckhorstlaan 121, Den Haag

Werken bij McDonald's in Den Haag?

Uiteraard zit er ook een McDonald's restaurant bij jou in de buurt en kun je lekker dichtbij huis werken. Elk van onze restaurants werkt volgens de McDonald’s formule maar heeft tegelijkertijd zijn eigen karakter en dynamiek. Loop daarom eens binnen in Den Haag Binckhorst om de sfeer te proeven. En laat het ons weten als je ons team wilt komen versterken!

Ons restaurant is van zondag tot donderdag van 8 uur tot 1.00 uur 's nachts geopend.Op vrijdag en zaterdag zijn we tot 2.30 uur ´s nachts open. Omdat we zulke ruime openingstijden hebben kunnen we aan veel wensen van medewerkers tegemoetkomen zodat je vaak kunt werken op de tijden dat het jou uit komt.

In Nederland zijn de meeste McDonald’s restaurants eigendom van lokale zelfstandige ondernemers (Franchisenemers). 19 Restaurants zijn in beheer van McDonald’s Nederland zelf. McDonald’s Den Haag Binckhorst is een restaurant in eigen beheer, wij noemen dat een McOpCo restaurant. Dat betekent dat in ons restaurant vaak de nieuwste McDonald’s ontwikkelingen als eerste doorgevoerd worden. Soms wordt ons bijvoorbeeld gevraagd om bepaalde producten of apparatuur te testen. Dat is leuk want de ervaringen van de werknemers in ons restaurants worden meegenomen bij het bepalen van nieuwe ontwikkelingen!

Nog geen 16?
Helaas kun je bij McDonald’s Den Haag Binckhorst dan nog niet beginnen met werken, maar je kunt al wel solliciteren zodat we contact op kunnen nemen wanneer je 16 jaar wordt.

Waarom vragen we je een CV en een motivatie?
We ontvangen voor alle functies heel veel sollicitaties en kunnen niet iedereen uitnodigen voor een gesprek. Graag horen we van jou (via CV en motivatie) waarom we juist jou moeten uitnodigen voor een gesprek.

Vacatures
Hieronder vind je een korte toelichting op de vacatures die we op dit moment beschikbaar hebben. Op Werken bij McDonald's-wat kun je doen kun je meer specifieke informatie over de diverse functies vinden.

Crewlid
Op dit moment zijn wij op zoek naar mensen die voornamelijk in de avonduren en weekenddagen kunnen werken, voor ongeveer 10 uur per week.

Management Trainee
Op dit moment hebben we plaats voor een fulltime Management Trainee met ambitie. Graag ontvangen we naast je CV ook een uitgebreide motivatie brief waar in je aangeeft waarom jij vind dat je geschikt bent voor een managementfunctie bij McDonald’s.

Vacatures bij McDonald's Den Haag Binckhorst

Kom jij ons team versterken?

mcdonald's

Mijn naam is Shahrzad Ghasemi en ik ben Restaurant Manager van McDonald’s Den Haag Binckhorst. Leuk dat je interesse hebt om ons team te komen versterken. Op deze pagina vind je de vacatures die we op dit moment hebben en als je wilt, kun je direct solliciteren.
McDonald’s biedt uitstekende doorgroeimogelijkheden, zo ben ik in 2003 als Crewlid begonnen bij McDonald’s Hengelo Westermaat. Daarna heb ik alle Managementfuncties doorlopen en sinds Februari 2014 mag ik leiding geven aan McDonald's Den Haag Binckhorst en dat doe ik met veel plezier.

Ons team doet heel veel leuke dingen samen en regelmatig hebben we personeelsfeestjes, bekijk de foto’s op deze pagina maar eens. Ook doen we altijd met zeer enthousiaste teams mee aan de twee jaarlijkse Sterrenslag competitie waarbij er gezocht wordt naar de beste teams van McDonald’s in Nederland. In 2013 gaan we zeker meedoen voor de hoofdprijzen!

Ben jij een teamspeler en houd je er van om met veel collega’s samen te werken?
Kun jij de drukte en hectiek aan én wil jij graag in het leukste restaurant van Nederland werken? Laat het ons dan weten en solliciteer direct, wie weet mag ik je dan binnenkort in mijn team verwelkomen!

Shahrzad Ghasemi